МЗХ предоставя възможност за закупуване на Цифровата ортофо

Форум за мнениа по Геодезия, кадастър, АГКК, други програми
KolioMarinov
Site Admin
Мнения: 285
Регистриран: 22 авг 2008, 14:20

МЗХ предоставя възможност за закупуване на Цифровата ортофо

Мнениеот KolioMarinov » 14 ное 2012, 11:48

За тия като мен, които още не са разбрали....

"Министерство на земеделието и храните, като собственик на Цифровата ортофото карта, разработи процедурни правила и набор от информация, чрез която предоставя възможност за закупуване на цялата или части от Цифровата ортофото карта от страна на частни физически или юридически лица.
Копията на ЦОФК се продават на картни листове покриващи площ от 4х4 км. от площта на Република България. Картните листове на ЦОФК се предоставят в *.tif – формат или *.bgr – формат. ЦОФК, както и копията от нея са в координатна система WGS84, географската проекция е UTM, Zone 35N. В ЦОФК съществуват и картни листове с непълно покритие, породени от спецификата на държавната ни граница. При тях картния лист от 4х4 км е частично покрит от ортогонално фотоизображение.
Закупуването на цялата или част от ЦОФК се осъществява след подаване на заявка за закупуване и сключване на договор за покупко-продажба с министъра на земеделието и храните. Подробна информация как може да се закупят картни листове от ЦОФК има в секция „Цифрова ортофото карта” на страницата на МЗХ."

Подробности тук:
http://www.mzh.government.bg/MZH/bg/ShortLinks/cross_compliance/Cifrovaortofotokarta.aspx

Върни се в “Геодезия, кадастър, АГКК, други програми”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост